chitanta

mexicanii nu sunt departe de hotia romanilor. deh…spirit latin. oarecum…

intru la un hotel si merg sa platesc. suma era mica si ca de obicei aleg sa folosesc un card visa. ii zic femeii ca vreau sa platesc cu cardu si imi confirma ca se poate.

o astept pe receptionera 3 minute sa termine cu alt client si dupa aia imi da o chitanta. ii intind cardu si imi zice ca trebuie sa platesc cash. poftim? pai nu te-am intrebat daca primesti card?

duduia incearca sa ma prosteasca si imi zice ca a batut deja chitanta pt plata cash si ca nu poate sa mai accepte cardu… povesti…

explicatia e simpla: daca platesc cash, banii ajung probabil la ea in buzunar. ai naibii neam de latini.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Hehe…
  Ai fost funny. Am ras cu lacrimi.
  Poate avem si un avantaj ca ne-am “format” intr-o tara ca Romania unde lucrurile de genul asta se intampla la tot pasul astfel incat atunci cand mai vedem si la altii suntem mai relaxati ca suntem unsi cu toate alifiile, nu?

  hehe
  Tare!

  Bafta!
  Dan P.

 2. Dar stiri despre iPhone nu mai sunt?

  De la tine ma astept la o data de lansare iPhone in Romania. Ca doar e tech blog :)

 3. @vali: cind o sa fie si cind o sa merite… o sa le vezi cu siguranta. ina atunci nu strica sa mai facem haz de necaz… (ce old school… suna asta)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*