google fan

am adaugat o categorie noua: google. scriu de mult despre google si produsele lor, dar abia acum am organizat totul intr-o categorie. 

fac asta din doua motive: primul ar fi ca sunt google fan – adik imi place politica firmei si produsele lor si al doilea motiv… ei bine, merita. sunt numar unu la prea multe chestii in materie de internet …

aici vei gasi ultimele noutati despre google, you tube, gmail, google adsense si muuulte altele 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*