Genul de aplicatie pentru care a fost facut iPhone

Au mai fost si altele interesante de-a lungul timpului, dar asta iti arata cu adevarat pentru ce a fost facut iPhone.

Vrse este gratuita si iti ofera video 3D filmat in 360 grade. Merge cu atat mai bine cu cat o folosesti cu o pereche de casti si cu un vizor precum Google Cardboard.

Vrse a adaugat recent ultimul videoclip al trupei U2. Cu alte cuvinte poti sa stai in mijlocul trupei in timp ce canta si misti telefonul in directia dorita pentru a vedea ce fac cei din jurul tau. O alta experienta inedita este aceea prin care poti sa vezi cum a fost realizata coperta din New York Magazin sau sa participi la un show facut de Jerry Seinfeld.

Castile sunt si ele bune pentru ca aplicatia stie sa trimita sunetul in functie de imaginea pe care o ai. Senzatia este cu atat mai aproape de realitate cand sunetul se misca odata cu unghiul din care privesti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*