igiena … viitorului la mine in baie

in ziua de azi ai putea spune ca nimik nou nu mai poate fi inventat pe piata de cosmetice si in categoria produse de ingrijire personala. tocmai de aceea atunci cind am plecat la piata zilele trecute nu aveam sperante prea mari sa gasesc ceva deosebit.

asteptarile insa mi-au fost intrecute cu mult de citeva produse pe cit de noi pe atit de… ciudate.

din categoria moale ca …piatra… va prezint gelul de dus cu extract de roca vulcanica. si nu are nici o legatura cu piatra ponce care o vind tiganii pe plaja la mamaia…

o alta categorie celebra este guma de mestecat in par. (daca ai facut scoala in romania inainte de '89 iti aduci aminte probabil de amenintarile invatatoarei care te prindea ca mesteci turbo cu suprize sau tipi-tip). aici avem doua produse revolutionare: hair glue (adik lipiciul de par, mai pe romaneste) si gelul de par cu fibra de …guma. contrar aparentelor ele nu fac altceva decit sa iti aranjeze parul. si isi fac bine treaba.

o alta jucarie pe care am dat numai 6 dolari s-ar putea incadra in categoria "picamaru" de masele. periuta de dinti bionica are o bateria incorporata. bateria nu se poate schimba deci periuta poate fi folosita pina cind nu mai poate sa vibreze. pare doar o periuta ca oricare alta, doar ca pe margine are niste bucatele de cauciuc. cind apesi pe un buton iti zgaltaie dintii din amigdale…

si ultima inventie intr-ale igienei e sapunul care te murdareste pe maini ca sa ai de ce sa te speli! dap, e greu de crezut, dar exista… la prima vedere e doar un sapun lichid intr-o sticla de plastic obisnuita. baietzii au pus pe butonu de sus un mic rezervor cu cerneala. cerneala care nu dispare pina nu… (surpriza)… te speli pe maini. suna logic, nu?

si mai ziceam ca baieti aia cu detergentu "murdaria este buna" sunt dusi cu pluta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Voteaza acest post pe wins.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*