Gafa CNN – Microsoft Photosynth

CNN US s-a lasat dus de nas de Microsoft. Nu stiu cit s-a vazut povestea in Romania, asa ca o explic pe scurt.

CNN a cerut americanilor prezenti la Inaugurarea lui Obama sa faca o poza in momentul in care Presedintele ridica mana si depune juramintul. Ideea parea foarte buna. sutele de poze erau puse la gramada cu Microsoft Photosynth intr-o mare imagine tridimensionala. Si asa au batut toba o saptamana cu “The Moment”. Mai mult, ca sa explice oamenilor cu ce se maninca ideea lor, au aratat niste imagini facute cu Photosynth. Evident ca demo-urile parea foarte aratoase.

Marele moment a venit. Sute sau poate mii de poze au fost trimise CNN si amestecate de Photosynth. Problema lor era ca asa-zisa imagine 3D era cel putin dezamagitoare.

Tot ce a putu sa arate omul care se juca cu Display-ul multi-touch era ca “Senatoru X a zambit aici si ca acolo zambea altfel”, sau ca “Obama avea aici mana pe Biblie si ca din unghiul celalat se vede ca… tot pe biblie era” si alte comentarii patetice.

se vedea de la o posta ca CNN a inghitit galusca Microsoft si incercarea lor de a parea pionieri ai tehnologiei in Stiri a esuat lamentabil. Nu e vina lor. nici a lu Microsoft, de altfel. Doar ca Photosynth e o doar o jucarie frumoasa. Si ATIT!

La putin timp dupa gafa “The moment”, CNN a pus mina pe o imagine din satelit cu festivitatea inaugurarii. Nu spunea multe, dar era mai interesanta decit prostioara cu Photosynth.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Si bineinteles ca MS s-a grabit si a transformat evenimentul in cea mai tare si gratuita reclama. A castigat CNN ? Nu. A castigat (iarasi) MS ? Daaaaaaaa .

    Nu credeti ? Priviti home page-ul pe pagina produsului;

    http://photosynth.net

1 Trackback / Pingback

  1. browserele televiziunilor americane | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*