Clippy beta – copy/paste pentru iPhone

mda, stiu ca va lipseste citeodata. Avem inca o solutie 3rd party: “Clippy Beta”. Aplicatia se gaseste in Cydia si e gratuita. (da, trebuie sa ai iPhone jailbreakuit).

Dupa cum ii spune si numele, este … in beta, asa ca va puteti astepta la erori. dar developerii promit sa mai lucreze la ea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Inca sunt foarte multumit de alte tipuri de telefoane mobile ca sa apelez la o solutie mai putin reusita ca sa nu zic nereusita precum IPhone-ul.
    O zi minunata iti doresc

1 Trackback / Pingback

  1. jucarii noi pentru iPhone | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*