furtuna care intrerupe meciul

vad ca toata lumea scrie despre emisia cazuta a tvr din timpu meciului germania – turcia. primele explicatii oficiale spun ca nu e vina tvr, ci a unei… furtuni de pe la viena. distractiv e ca toata lumea spune ca lu tvr nu ii pasa.

eu sustin ca tvr trebuie sa isi ceara scuze ca ploua vara si ca ninge iarna. si mai ales ca meciurile in realuare au acelasi scor ca si cele live. ca doar de aia ia bani de la popor : ))

btw, meciul a cazut si pe alte canale de pe partea cealalta a oceanului. sa-si ceara tvr scuze si pentru alea, da!?!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Platim abonament degeaba la TVR !
    Numai adrian nastase , vedeala-s la puscarie cat de curand , putea sa bage taxa asta in factura de energie electrica !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*