fratzie

stateam cu laptopu in brate, pe net in parc. trece un individ care nu avea mai mult de 23 ani, dar purta 4 cercei in buze si nas si sprancene, avea parul implitit in codite si mirosea a .. petrecere.

s-a apropiat de mine si a balbait ceva de genul “iMac Pro?”. initial m-am facut ca nu inteleg, apoi chiar nu am inteles de tot. dupa alte 3 tentative, tanarul nimereste “mac Book pro?” imi zice aratind spre laptopul meu. Da, ii raspund.

“I’m MacBook” imi zice si intinde mina sa o dea cu mine. apoi pleaca fericit mai departe…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. dude …
    daca mi se intampla mie in Romania asta, probabil ca as fi tinut cu cealalta mana strans macbookul :))

  2. Hahaha super funny , vb lu serban daca era in romania aveam mana pe ceva tare de lovit :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*