MacTouch – primele idei

la mai putin de o zi de la lansarea povestii cu viitorul Mac Touch Netbook, au inceput sa apara deja mock-up-uri. design-ul e facut de un pusti de 16 ani din Germania.

asta de alaturi are un singur defect: unitatea optica! nu avem nevoie de asa ceva. nu il face decit mai gros. mai bine ii adauga un HDD in plus. via

tu ce ai vrea sa aiba un astfel de netbook? mie imi trebuie ceva cu tastatura, sau macar o jucarie care sa stie sa primeasca input de la o tastatura pe bluetooth. apoi nu vreau sa lucrez cu batzul pe ecran. experienta iPhone este prea buna ca sa fie inlocuita de altceva. sa nu uitam ecranul mat, cit mai multe porturi usb, un display port, wifi, casti/difuzor si microfon si, de ce nu, un webcam.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*