ATEN anunță beneficiile echipamentului switch KVM dual-port 4K cu HDMI și USB, cu comandă externă pentru selectarea portului

ATEN anunță beneficiile echipamentului switch KVM dual-port 4K cu HDMI și USB.

ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, anunță beneficiile pe care le oferă switch-ul KVM dual-port CS22H, prevăzut cu conectori HDMI 4K, USB și un selector extern pentru alegerea portului dorit.

Eficiența reprezintă cheia succesului, iar pentru foarte mulți profesioniști, eficiența se traduce prin multi-tasking. Printre altele, asta presupune tot mai des utilizarea concomitentă a mai multor sisteme de calcul, pentru a putea rula mai multe procese în paralel, sau pentru a îndeplini mai multe sarcini în același timp. Pentru a evita supra aglomerarea spațiului de lucru în astfel de scenarii, este necesară folosirea unei soluții KVM, alese în funcție de necesitățile utilizatorului și nivelul de confort dorit de acesta. Echipamentul ATEN CS22H își propune să ofere profesioniștilor un maximum de confort și viteză de operare, fără a face rabat de la calitate și performanță.

Modelul permite conectarea a două sisteme de calcul cu interfețe video HDMI și USB la un monitor HDMI 4K, o tastatură USB și un mouse USB, făcând posibilă redarea de imagini cu rezoluții de până la 4096×2160 pixeli cu 60Hz. Totul este oferit într-un format compact, ce măsoară numai 8.34×8.42×3.04 cm, iar pentru un plus de confort și rapiditate în operare, selectarea portului se realizează printr-un modul extern, ușor de amplasat oriunde pe birou, pentru a fi în orice moment la îndemână și a simplifica operarea. Drept rezultat, utilizatorul obține un spațiu de lucru ordonat, aerisit, dar în același timp eficient, care îi permite comutarea rapidă și fără efort între două sisteme de calcul sau chiar între două platforme, precum Max OS și Microsoft Windows.

Caracteristici cheie:

O singură tastatură USB, un singur mouse USB și un singur monitor HDMI pentru a controla două sisteme de calcul

Calitate video superioară de până la 4K DCI (4096×2160 @60Hz)

Selectarea sistemului dorit cu ajutorul selectorului extern

Conform cu standardul HDMI; conform cu standardul HDCP 2.2

Suportă USB hot-plug

Porturile USB pentru consolă pot fi folosite pentru partajarea perifericelor USB1

Suportă mai multe platforme – Windows, Mac și Linux

Soluție de agățare pentru economisirea spațiului și un mediu de lucru cât mai ordonat

Plug and play

Alimentare prin Bus – nu sunt necesare adaptoare de alimentare externe

Există posibilitatea ca CS22H să necesite alimentare suplimentară cu energie prin intermediul portului micro-USB Tip0-B. Cablul micro-USB Tip-B se achiziționează separat, în funcție de sursa de alimentare utilizată.

Switch-ul KVM dual-port 4K cu HDMI și USB, cu comandă externă pentru selectarea portului, CS22H va fi disponibil prin intermediul partenerilor autorizați ATEN.

Pentru mai multe informații și specificații tehnice, vizitați:

https://www.aten.com/global/en/products/kvm/cable-kvm-switches/cs22h/

Pentru a afla mai multe despre gama completă de soluții KVM ATEN, vizitați:

https://www.aten.com/global/en/products/?category=kvm

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*