Foldere radiografiate in QuickLook

am dat peste un Mod simpatic pentru QuickLook, care te ajuta sa vezi continutul unui folder ca si cum ai avea ochelari cu raze X. Sau cel putin asa il descrie autorul

Pasii sunt usor de urmat:

1. Relaunch Finder folosind Force Quit

2. Deschide Terminal si tasteaza: defaults write com.apple.Finder QLEnableXRayFolders 1

3. Relaunch Finder din nou.

Ingineria nu merge decit cu Mac OS X 10.5 sau 10.6

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. foarte tare. am facut acest mod si arata interesant. totusi , ma gandesc ca pentru a dezactiva acest mod este suficient sa inlocuiesti enable cu disable. Sau nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*