cea mai buna idee de aplicatie e urmatoarea

Crezi ca cititorii boio.ro au dat ce au avut mai bun pentru concursul anului in lumea developerilor romani pentru iPhone? Well, niciodata nu e prea tarziu. Mai ai 27 zile sa vii cu cea mai buna idee de aplicatie si o vei vedea pe iPhone-ul romanilor de peste tot.

boio.ro cauta un iDeveloper si tu ai sansa sa ajungi celebru.

Lasa ideea ta AICI si pregateste-te pentru un training cu developeri adevarati.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Salut Adrian.

  Pentru inceput scuze ca comentez “off-topic” ca sa spun asa, dar unde ai boio.ro, hostingul, mie imi merge cam greu si sunt pe rds, ceea ce este ciudat ca stiu ca cei de la theplanet (providerii care dau net la serverul unde tii domeniul ) am pinguri ok..dar imi incarca pagina ta in 2 minute, si la fiecare link sa stau sa dau…anyway
  Ceea ce vroiam sa te intreb.
  Ultrasn0w, ultima varianta aparuta, deblocheaza 3.1 ultimul baseband ?
  Daca sa zicem ca ii dau un JB dupa un mac..si instalez ultra din cydia o merge?

  C:\Users\Administrator>tracert boio.ro

  Tracing route to boio.ro [70.87.90.143]
  over a maximum of 30 hops:

  1 1 ms 1 ms

 2. @Alexandru: in USA. si merge f bine. incearca sa dai un clear la cache la browser.
  si nu degeaba ar debloca ultrasn0w ultimul baseband daca el nu poate fi jailbreakuit.

 3. salut Adrian,
  si eu sunt offtopic si intampin aceeasi problema referitor la incarcarea paginii tale.Nu e de la cache sau alte probleme legate de browser.

 4. O idee buna ar fi un programel cu toate rutele RATB si traseele autobuzelor… very useful:P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*