GPS pentru iPod Touch

Nu sunt adeptul folosirii unui GPS pe telefon. Atunci cind ai la dispozitie o minunatie precum Garmin care merge excelent in Romania si in toata lumea e pacat sa incerci sa dai banii pe accesorii si sa te rogi sa nu primesti telefoane in mijlocul intersectiei.

Pe de alta parte, e bine de stiut ca iTouch ajunge din urma iPhone cu ajutorul accesoriilor. Jucaria din imagine ii asigura iTouch-ului atit o baterie mai consistenta cit si cip-ul GPS care il transforma intr-un iPhone fara telefon (macar din punctul asta de vedere).

Adaptorul GPS apare prin noiembrie. Pretul nu se stie inca. Tu cit ai da pe o jucarie de genul asta? Daca e la sfert de pret fata de un Garmin – poate ca merita. Sa nu uitam ca un Garmin GPS bun poate fi gasit pe net cu mai putin de 100 dolari.

Ramane ca Apple sa mai scoata un iTouch care sa aiba in dotare o camera foto/video.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. E oribil. Nu GPS-ul in sine, ci dracovenia care inconjura IPodul. Unul din criteriile pt. care nu as renunta la IPod este aspectul lui, finisajul grosimea. Il pot tine si in buzunarul unei camasi foarte bine. Sa-i pun si ambalajul acela suplimentar… e blasfemie curata ! Deocamdata GPS-ul este un mare devorator de baterie, eu il folosesc pe un telefon HTC ca tracker la antrenamente. Bateria se consuma inaintea mea. Nici IPhone nu sta mai bine la capitolul asta, poate peste 2 -3 ani sa vedem ceva imbunatatiri reale

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*