Telefoanele Android cu nume de prezervative

Vrei senzatii tari? Sau, dupa caz, sa nu simti nimic cind il folosesti? Atunci ia-ti un telefon cu nume de prezervativ.

Lasand gluma la o parte, cine poate sa-ti spuna care e diferenta intre un HTC One S, One V si One X?

Cine stie ce are in plus “LG Optimus 3D Cube” fata de un “LG Optimus 3D Max” si un “LG Optimus S”?

Dar un “Motorola Droid RAZR” si un “Droid RAZR Maxx ce au diferit”?

Stiai ca exista un telefon care se cheama “Samsung Smiley :)”? Da, cu tot cu doua puncte si paranteza. Dar un “Samsung Stratosphere a Galaxy S Phone” si un “Samsung Galaxy S II Skyrocket HD”?

via si via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. niciodata nu m-am gandit ca numele telefoanelor ar putea fi confundate cu cele ale prezervativelor:).Se pare ca nici cei de la HTC/Samsung/Motorola n-au facut un mic research inainte sa isi numeasca produsele vitality sau indulge.Nici apple nu sta bine din acest punct de vedere daca si-a numit tableta iScandura :)

  2. HTC One V = model de baza, 3.7 inch, 1GHz cu 512mb ram
    HTC One S = model de mijloc, 4.3 inch, 1.5GHz Dual Core Krait (!) cu 1gb ram
    HTC One X = modelul de top, 4.7 inch Tegra 3 1.5GHz Quad Core cu 1gb ram

    :)

  3. @paul la iphone se vede diferenta intre 4 si 4s… macar stiu ca litera S vine de la speed :) asa mea spus un nepriceput dar totusi stia diferenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*