ce se mai inventeaza pe lumea asta

nici nu o sa va vina sa credeti ce se mai inventeaza in lume. un nene pe nume steven p. jobs a depus un patent de inventie pentru un telefon/multimedia device cu touchscreen, proximity sensor care stie sa trimita sms-uri si sa vada filme si o gramada de alte lucruri.

va suna cunoscut?

partea ciudata este ca patentul de inventie a fost inregistrat abia ieri, 29 mai 2008.

partea interesanta este ca “inventia” are modul gps, camera video, modul de blogging si un modul de video conferinte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. Hello.

  Vad ca te cam preocupi de apple asa ca intrebare intrebatoare pentru tine :

  – pot sa fac video cu iphone ?
  – daca da, cum ?

  Am tot cautat ( inclusiv la tine pe site ) si tot ce am aflat e varianta aia cu 5 secunde si cu nu stiu cate frame per seconds.

  Tu stii altceva ? – adik a mai aparut ceva ?

  Mersi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*