la multi ani

2007 sa-ti fie cel mai bun an de pina acum. sa ai parte de tot ceea ce le urezi altora!

si ai grija ce-ti doresti… s-ar putea sa se intimple ;)

la multi ani

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Eu una imi doresc sa fiu sanatoasa si toti din jurul meu sa fie sanatosi, sa am putere pt a-mi realiza tot sau macar o parte din “programul” de anul asta, toti ai mei sa fie fericiti si sa traiasca cat mai mult pt a se putea bucura atat de implinirile mele cat si ale lor. La multi ani si tie si fie ca drumul spre idealurile tale sa fie cat mai usor si cu cat mai putine piedici! La multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*