filme si seriale pe youtube

you tube ne ofera de azi filme si seriale intregi. in urma contractului incheiat cu MGM vom vedea (probabil nu si in Romania) seriale si emisiuni precum “American Gladiators” sau “Bulletproof Monk”.

mda, stiu… le aveam si pina acum poate, dar erau trase de pe la tv. daca vin in HD e cu atit mai bine.

daca you tube va limita accesul la pelicule doar pentru US, exista intotdeauna solutii de evitare a lor, asa ca vizionare placuta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*