batranul windows si alte bunatati

in urma cu 25 ani se nastea o jucarie care avea sa schimbe lumea: bill gates oferea lumii windows.

cnn imi aduce aminte ca tot in aceeasi perioada michael jackson era tare la moda cu Thriller, Madonna isi lansa primul album iar McDonald’s scotea pe piata chicken mcNuggets. ca sa nu mai zic ca Adrian Boioglu era ocupat cu primul an de gradinita.

astazi stim su siguranta ca ne place puiul de McDonald’s, inca mai dansam amuzati pe Thriller, Madonna inca mai e la moda iar un upgrade de la Windows XP inseamna sa treci pe MacOS.

8 Comments

  1. Adrian, zic eu ca nu trebuie sa exageram. Mac-ul e bun si frumos, insa nu cred ca e solutia tuturor. Mai exista sisteme de operare, iar distributiile linux devin din ce in ce mai user-friendly. Apare “in curand” Windows 7. In afara de frumuseata lui Compiz pentru Linux si grafica Mac, nu e ceva ce m-ar facea sa fac un “upgrade” la XP.

  2. Inca nu m-ai convins despre MacOS, cred ca nici tu nu crezi in el inca foarte tare…poate, insa, il mai descoperi si ai declicul…

  3. @adi: din ce am vazut pina acum windows 7 o sa fie la fel de slab ca si vista.

    @ovidiu: nu am incercat inca sa conving lumea. daca imi propuneam, poate ca reuseam. nu e ca si cu iphone. o sa scriu in citeva zile primele pareri detaliate despre macOS si macBook pro. dar si atunci… lumea citeste, isi face o parere si ia o decizie…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*