Altex vinde iPhone 4 la suprapret

Nesimtitii zilei sunt Altex. iPhone 4 (16GB) a aparut astazi in oferta lor la numai putin de 87 milioane lei vechi. Versiunea de 32GB ajunge la peste 102 milioane lei.

telefonul nu este in stoc, dar poate fi adus la comanda. Luind in considerare faptul ca un iPhone 4 factory unlocked vandut de un carrier costa aprox 600 euro, diferenta de pina la 2700 dolari se duce in buzunarele Altex.

Nu intru in amanunte legate de faptul ca informatiile prezentate de ei pe site-ul din dotare sunt incomplete sau incorecte. In plus, sustin ca ofera garantie conforma cu certificatul de garantie emis de producator, ceea ce ma face sa ma indoiesc si mai mult de ei.

[Multumesc Alex, Sorin, Silviu, bisy si toti ceilalti pt tip]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. @ adrian, si atunci cine le vinde deblocate? Daca spui ca activarease face pe loc, in magazin, ceea ce se gasesc pe ebay in momenul acesta nu e bun pentru ca nu e activat? mersi

 2. @ adrian nu a spus nimeni, sunt eu foarte derutat, oricum pana la urma toate sunt din Asia(cred)! unde imi recomanzi sa caut un factory unlocked?

 3. @ adrian spui franta, anglia, italia sper sa fie si germania :) ajung zilele viitoare acolo. sper sa il gasesc. mersi de timp!

 4. Mi-a spus un prieten din state ca luna viitoare iPhone4 va fi disponibil la AT&T unlocked la un pret in jur de 6-700 usd. Asa ca daca aveti prieteni pe acolo, vorba aia : "suna un prieten!"
  Tocmai mi-a cumparat un iPad 3G si mi-l trimite prin cineva care vine in romania. Imi iese intr-un final la vreo 2900 lei fata de 4-5000 cu cat il vand nesimtiti astia pe-aici. Rushâne !!!

 5. update de la prietenul meu din state: se pare ca iPhone 4 va costa $550 la liber la AT&T, adica vreo 1900 de lei…nici un sfert din cat cer hotii astia. Si daca mai pui TVA peste pretul asta iesi sub 2400….WTF?
  Da ma tot intreb cine e suficient de inteligent (presupunand ca are vreo treaba cu cati bani ai) ca sa aiba sa dea 10.000 pe un iPhone, dar suficient de prost ca sa-i si dea ?! …un adevarat paradox :))

 6. o sa iti raspund cu o replica 100% romaneasca : Daca el m-a mintit, te mint si eu :))
  Tipul e un om serios care nu vorbeste de dragul de a vorbi, desi s-ar putea sa fie doar zvonuri care circula prin California la momentul asta. Daca apare ceva concret si aflu osa postez aici :)

 7. @adrian boioglu
  Se pare ca este iPhone 4 la liber in state. Costa $599 cel de 16 GB, dar…surpriza! Este blocat in AT&T, cu toate ca dai o caciula de bani pe el (+ $400). In romania parca se potriveste o asemenea politica (vezi orange, care facea acelasi lucru cu 3GS), dar nu ma asteptam la asa ceva in US.

 8. @mihai: asta poate pentru ca ei vor sa iei unul la 199 si sa platesti abonament. att si apple stiu ca nimeni nu va lua un iphone blocat in retea la banii aia, decit daca nu au de ales (ex: ti s-a furat telefonul sau vrei sa ai 2 iPhone-uri)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*