festival tv pt bloggeri si angajati new-media

Simfest e deja o traditie in rindul producatorilor tv independenti. mai nou insa, festivalul organizat de Ioan Ceausescu (un bun coleg din tvr) se adreseaza si bloggerilor sau celor care lucreaza in new-media.

ei pot participa cu filme in sectiunea multimedia. asa ca daca ai pus pe you tube sau pe google video un filmuletz, poti sa-l trimiti si la Simfest. juriul il va cintari pe toate fetele si poti sa castiigi marele premiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*