Apple laptop-ul viitorului si iPhone-ul de aur

mai e mai putin de o luna pina la show-ul apple de la san francisco. pina atunci insa apar tot felul de informatii despre ce jucarii noi va prezenta apple.

din categoria fantastice face parte iPhone-ul placat cu aur. jucaria se vinde deja pe e-bay. e si asta o chestie…daca nu poti sa-l decodezi ca sa-l folosesti in afara SUA macar il topesti si faci un ghiul din el :)

informatiile mai aproape de realitate sunt cele care se refera la dotarile viitoarelor laptop-uri MacBook. baietii de la apple vor sa prezinte o jucarie cu display de 13 inch si sa inlocuiasca hard-disk-ul clasic cu un flash drive de tip NAND. toate astea vor face ca laptopul sa fie mai rapid cind booteaza si cind deschide aplicatiile dar si mult mai subtire. deci mai portabil.

conectivitatea va fi si ea imbunatatita. pe linga bluetooth si wireless lan vom avea 3G incoroporat. asta il va face sa aiba viteze superioare pe net dar si posibilitatea de conectare cu telefoanele mobile. de ce telefoane mobile? evident pentru ca urmeaza lansarea iPhone si el trebuie legat intr-un fel sau altul cu laptopul.

si o chestie care nu e primita cu entuzism de utilizatori. apple va folosi de acum inainte carcase metalice pentru MacBook in defavoarea celor de plastic. ei zic ca asta va face ca "vopseaua" sa nu se mai decoloreze. problemele apar atunci cind ai nevoie de mobilitate, greutatea fiind considerabil mai mare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*