militarii americani nu mai “lupta” pe mySpace

vorbeam zilele trecute de soldatii care lupta cu iPod-ul la urechi. Departamentul apararii din Statele Unite a inceput sa se trezeasca. si a inceput sa mai taie in distractia militarilor blocind accesul la anumite site-uri. printre cele 13 se afla mySpace, photobucket, mtv.com, hi5, stupidVideos…

explicatia oficiala este aceea ca soldatii consuma internet pe paine si respectivele site-uri sunt posibile porti de intrare pentru virusi si hackeri.

cea neoficiala e alta: militarii fac publice informatii ale armatei si mai nou au inceput sa scrie blog-uri de razboi care sunt citite si de inamici.

e si normal sa se intimple asa, mai ales cind mai nou auzi la tv ca soldatu John, care a murit in Irak, avea numai 19 ani. pai la virsta aia ii arde de pustoaice pe hi5 nu de gloante…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*