felicitari…electorale

bush e pe primu loc urmat de Hilary clinton si de dick Cheney. cautam azi o felicitare intr-un supermarket si am dat peste asa zisele…felicitari electorale amuzante…

unele aveau o oarecare tenta funny, dar toate erau parca facute de adversarii politicienilor in cauza. asta pt ca ii luau peste picior sau le scoteau in evidenta tocmai greselile… mai mult sau mai putin politice…

si sa pimesti o felicitare cu bush de ziua ta…hm parca nu e chiar asa de smart oricit de funny ar fi textu de pe ea…

am ales una simpla, oarecum iesita din comun si fara nici un fel de aluzie politica…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*