Favicon in miscare pe YouTube

Am observat astazi o chestie simpatica: Faviconul de la fiecare fereastra de YouTube se schimba in functie de modul in care este clipul: “play” sau “pause”.

Nu e numai simpatic, este si util. Poti sa-ti dai seama dintr-o privire in ce alt tab ai un video care ruleaza si sa mergi direct la el.

Mie imi apare in Chrome for Mac 27 beta. Nu stiu daca este la fel in orice browser.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Nu merge nici pe Firefox, nici pe Chrome! Ori e din cauza pc-ului meu, ori merge doar pe mac.

 2. Cred ca e doar pentru Chrome 27 beta. Nu merge pe nici unul dintre:

  Chrome 26
  Opera 12.15
  Firefox 20.0
  Safari 6.0.3

  toate for Mac

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*