fara net

cit de frustrant e sa nu ai net.

in momentele astea imi doresc sa fi activat postarea prin email. sau macar sa am o conexiune prin satelit in buzunar si sa o folosesc atunci cind providerul nu isi face treaba pentru care e platit.

nu stiu cind va aparea postul asta. daca reusesc sa dau “publish” in cele citeva secunde cind revine conexiunea… Daca nu… well maine…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*