Homeless Frank

(probabil prima) parodie la reclamele Microsoft – Laptop Hunters.

(cu siguranta) prima reclama care spune adevarul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

2 Comments

  1. mi se pare jenanta reclama.. sau poate sunt eu adeptul unui umor mai slabut, mai fin…
    Cat despre prima reclama care spune adevarul… ai fost atat de nemultumit de HP-ul pe care l-ai avut? nu cred. Si sunt o multime de utilizatori Microsoft care nu sunt nici saraci nici retarzi.. si nici nu au ochii inchisi si urechile astupate cand vine vorba de produsele altei companii in afara de apple

  2. @ Ionut:nu am fost deloc nemultumit de HP. si acum il folosesc (cind mai am de “lucrat” un iPhone) cu placere. Problema nu e cu hardware-ul. HP si Dell fac si laptop-uri foarte bune. Marea problema e cu software-ul. Vista e jenant de slab, merge foarte greu etc. Tocmai de aia am ramas la XP si astept cu nerabdare Win 7.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*