Evernote 5 for Mac

Am incercat Evernote inca de la inceputurile lor, dar niciodata nu m-a atras. Noua versiune (Evernote 5), deocamdata in Beta, vine cu o interfata noua si promite mai mult.

Alaturi de aplicatiile de pe iPhone sau iPad, Evernote pare sa fie jucaria ideala pentru cineva care are nevoie de “maruntisuri personale” peste tot. Pentru mine insa, Evernote este doar un sertar plin cu de toate, pe care il tot organizez, dar nu gasesc nimic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Evernote a devenit mult mai util decand folosesc Evernote Web Clipper in Chrome, Exista si optiunea de a cauta si in Evernote atunci cand caut ceva pe Google (apar si rezultate din Evernote pe pagina de cautare Google).

    Poate asa vei gasi mai usor lucrusoarele din sertar. :)

1 Trackback / Pingback

  1. Evernote pentru iOS | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*