Fa un review pentru “Fluid Designer”

Oricine are o idee de aplicatie pentru iOS. Doar ca la partea de developement stam mai prost. Cum ar fi sa poti sa desenezi o interfata de aplicatie imediat si sa o arati oricui, direct de pe iPhone-ul tau?

Fluid Designer face chiar asta. Aplicatia este facuta de o echipa de romani care m-au rugat sa o testez si sa-i fac un review. Eu nu am timp sa creez aplicatii, dar sunt convins ca multi dintre voi abia asteapta.

Asa ca provocarea de astazi este sa downloadezi FluidDesigner (e Gratis!) si sa te joci cu ea. Spune-mi in comentarii ce iti place, ce crezi ca ii mai trebuie si ce fel de aplicatie ai incercat sa creezi cu FluidDesigner. Nu strica sa lasi si comentarii in iTunes.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. interesanta ideea, acum ceva vreme faceam demo-urile de UI in Pantbrush – pe genunchi – catre client….. foarte tare dar nu original, au mai fost si altii care au facut asa ceva dar pe Win mobile

  2. Nu m-am descurcat cu Fluid Designer. chiar mi-ar prinde bine o aplicatie care sa ma ajute sa materializez ideile. O sa mai reaiau odata descrierea aplicatiei…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*