existai in 2001?

… pe net, ma refer.

eu da. google ne da o versiune a motorului sau de cautare din 2001. pe vremea aia “boio” avea 12 rezultate.

tot cu ocazia asta am aflat ca in 2008 eu aveam mai multe afisari decit unele din cele mai tari site-uri ale momentului in 2001. mda, trafic.ro avea acelasi design de doi lei.

ca sa nu mai zic ca reclamele romanesti erau hilare: “cumpara un calculator la 1 GHz la numai 61$/luna (contine TVA si multe altele)” : D

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Esti penibil, baiatule. Suferi de grandomanie. Get a life, ca tot ai ajuns in SUA!

1 Trackback / Pingback

  1. taranul de romania | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*