ce e nou si bun printre aplicatii

nu am obiceiul sa scriu despre ce instalez, dar am zis ca merita sa va mai da niste idei si poate sa primesc citeva inapoi de la voi. ordinea e absolut intimplatoare. daca unele aplicatii sunt mai vechi, le amintesc aici pentru ca merita.

cycorder (free, cydia)– s-a dovedit mult mai bun decit video recoreder. chiar daca nu are functii de transmitere a filmului pe mail sau incarcare automata pe youtube.

palringo (free, appstore) isi face treaba de messenger decent.

facebook (free, appstore) a scos azi o versiune noua. daca esti fanatic – noutatile sunt interesanta

earthscape (free, appstore) e bun ca si maps offline.

photobucket (free, appstore) uploadeaza pozele f repede.

customize (free, cydia) a inceput sa isi revina

neo keys (free, cydia) – iti face tastatura muult mai frumoasa

status notifier (free, cydia) – a aparut azi in varianta pt 2.0+ si merge excelent

black navigation bar (free, cydia) – face exact ceea ce spune

easy battery icons (free, cydia) – numele spune totul

shazam (free appstore) – o jucarie excelenta. merge si pe conexiune 3G – iti recunoaste melodiile auzite pe strada

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Salut am un iphon 3g 8 gb si vreau sa pun cydia si instaler nu am mai incercat dar ma tem sa nu Isi piarda semnalul sau asa ceva si va intreb dak am internet pe cartela pot lua aplicati din cydia sau doar cu conexiune wifi pls help sa stiu ce sa fac ms mult

  2. Mai am si eu o intrebare am incercat sa instalez tastatura aceea Neo Keys o activez din winterboard si tot nu apare. Ce pot face? Te salut

  3. @Alin: incearca sa gasesti un site al developerului pentru aplicatia respectiva si vezi care e ultima versiune suportata. daca e 3.0, inseamna ca nu va merge pe 3.1.2 al tau.

1 Trackback / Pingback

  1. iPhone Romania - suport tehnic | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*