ByteSpotter – un Vertu al Hard disc-urilor

Daca vrei un hard disc care sa atraga atentia tuturor atunci trebuie sa ai un ByteSpotter. Nu numai ca e fabricat din cele mai bune elemente naturale cu fata de lemn de cires sau nuc, dar iti ofera o priveliste de nedescris – cea a datelor scrise pe disc.

Din fericire, un HDD de 1TB nu e chiar atit de scump (pina in 500 dolari) precum un Vertu si chiar are o utilitate mai mare decit telefonul in cauza.

Video de mai jos spune totul.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. eu unul nu as cumpara asa ceva,, pare a fi un produs prezentat pe canalele de teleshoping us, care sunt doar garbage-uri. si in plus la banii aia,,iti iei deja ssd :)

1 Trackback / Pingback

  1. LOL Wizard » Blog Archive » HardDisk-uri de lux

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*