evolution of dance 2

toata lumea stie ce e “evolution of dance”. hmm, poate toata lumea sub 14 ani care isi petrece timpu pe social networks si alte asemenea…

anyway, evolution of dance este cel mai vizionat clip de pe you tube. a strins peste 76 milioane vizionari. protagonistul lui, Judson Laipply este un fel de celebru necunoscut. daca il vezi la tv sau ii citesti numele pe undeva nu iti spune nimik. dar filmul lui e faimos.

acum baiatu se pregateste sa scoata evolution of dance 2. pe aceeasi idee. avem un teaser o reclama mascata mai jos…

intre timp insa lumea s-a mai desteptat. nu o sa mai puna botu chiar asa de usor…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*