cifre de blog

statisticile mele nu sunt ascunse. niciodata nu au fost. dar luna care tocmai s-a incheiat mi-a adus numai surprize placute.

boio.ro a avut peste 41 mii vizite. se poate si mai bine. dar toate la timpul lor. au fost insa cu 10.000 mai multe decit in ianuarie si cu 20.000 mai multe vizite decit in decembrie.

– cei mai multi au venit de pe motoarele de cautare (52%). legal, fara spam seo sau alte prostii.

– cei mai multi vizitatori intr-o zi au fost pe 8 februarie: 3251

– iar cel mai citit post a fost cel despre deblocarea iPhone. tot aceasta insemnare a strins peste 112 comentarii.

a crescut si numarul vizitatorilor de pe iPhone la peste 250.

si subscriberii prin FEED RSS s-au inmultit. numarul lor a trecut de 125. e de observat ca lumea prefera inca sa intre pe boio.ro sa citeasca articolele, in defavoarea unui feed reader. cu toate ca feed-ul este complet.

si toate acestea fara concursuri de stringere de comentarii la comanda, fara prOn, linkuri pe digg si altele…

vrei ceva mai mult de la boio.ro? vrei altceva? lasa un comentariu mai jos!

iti multumesc ca ma citesti, ca postezi comentarii si promit sa-ti dau motive sa revii. boio.ro a crescut si datorita tie!

ti-a placut acest articol? aboneaza-te la FEED. e gratis BUN!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. in primul rand iti multumim ca existi si cel putin pentru mine esti ca un frate mai mare,in ale iphone- ului si nu numai.Nu cred ca aveam nici acum iphone daca nu exista acest blog.Eu cel putin,in fiecare dimineata cand ma trezesc,deschid iPhone-ul si nu ma ridic din pat pana nu citesc ce ai mai postat pe blog.Multa sanatate,pt ca stiu ca acum ai mare nevoie si mult succes in continuare cu acest blog. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*