De la Tweet la News Alert

Uneori conteaza sa dai tweet-ul potrivit la momentul potrivit. Asta a facut astazi si Bogdan, unul dintre cititorii fideli ai boio.ro. El si alte 103 persoane se aflau intr-un avion care statea de 4 ore pe pista, in Otopeni. Oamenii nu erau lasati sa plece si nu li se spunea cit mai au de asteptat.

Asa ca Bogdan mi-a trimis un mesaj pe Twitter.

Am vorbit cu ai mei colegi din Bucuresti si, 11 minute mai tarziu, aparea un News Alert, iar sotia lui Bogdan intra in direct la Realitatea TV.

Important este efectul de bulgare de zapada. Informatia a fost preluata si de Antena 3 si apoi de toate marile ziare si televiziuni centrale sau locale.

In momentul in care sotia lui Bogdan era pe post la Realitatea TV, reprezentantii companiei aeriene au dat imediat voie oamenilor sa coboare din avion si le-au dat de mancare si de baut.

Dupa 4 ore.

Povestea intreaga este pe blogul lui Bogdan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

5 Comments

  1. Felicitari! Conteaza sa ai si omul potrivit (cum ai fost tu).

    In loc de poza mai bine ai pune un embed, e bine sa profitam din plin de aceasta functie utila. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*