inghetata prajita

daca tot am fost departe de sarmale, fripturi si carnati, am zis sa incerc ceva deosebit la masa de Craciun. si am comandat o inghetata prajita. nu flambata, ci prajita.

arata destul de bine si inainte sa o maninc m-am asigurat ca intreb cum o prepara, ca sa nu imi faca gaura in stomac. reteta e simpla: se ia o cupa de inghetata bine… inghetata si se da prin fulgi de porumb pina arata ca un bulgare invelit in malai. chestia aia se pune in ulei incins pt 2 secunde si apoi se pudreaza cu scortisoara si se uda cu sos de ciocolata.

Bucatarul casei a ales sa o aseze pe un platou facut dintr-o lipie prajita stropita cu sos de ciocolata. ca sa se asorteze…

pina la urma si papanasii sunt prajiti asa ca desertul nu era greu de ingitit. dar ideea ca ai inghetata prajita in ulei il facea deosebit…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. @ romania inedit:

    aveam si aparatu foto la mine. pe linga iphone. si tot degeaba. mi-am dat seama ca era buna o poza abia cind mai erau 2 linguri din desert. vo 6 dolari a costat. cit una normala.

    mosu imi aduce in ianuarie jucariile. am scris deja…

    @ALL: ce v-a adus mosu?

  2. Si eu am incercat intr-o zi inghetata prajita. Foarte buna!!! :) Acum ca mi-ai adus aminte ar trebui sa merg sa o mai gust inca odata :D.
    Sarbatori fericite!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*