afla cum stai in campania "TU alegi CADOUL"

o schimbare de tema la boio.ro si citeva plug-in-uri bune te vor ajuta sa te bucuri mai mult de lectura blogului tau preferat. (sau macar de singurul blogul care te premiaza ca-l citesti).

schimbarea la fata este evidenta. adaptaril au fost facute in graba dar merita.

apoi avem doua plug-in-uri noi: unul care te ajuta sa vezi cum stai in clasament. pentru asta trebuie sa te duci putin mai jos, in sidebar si sa cauti rubrica “EI aleg CADOUL”. clasamentul va fi modificat odata pe zi. nu e cazu sa-ti mai zic ca numele meu nu conteaza pe lista aia. apare acolo doar pt ca si eu postez comentarii.

un alt plug-in te ajuta sa postezi comentarii mai usor. pagina nu va mai face refresh asa ca nu vei pierde ideea.

ai si alte sugestii? spune-le mai jos si uite asa TU alegi CADOUL!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*