eMAG lansează serviciul Genius pentru livrare rapidă și gratuită

eMAG lansează serviciul premium pentru livrare, FOTO eMAG
eMAG lansează serviciul premium pentru livrare, FOTO eMAG

eMAG lansează Genius, serviciul premium prin care membrii pot face cumpărături nelimitate cu livrare rapidă și gratuită, plus alte beneficii exclusive.

eMAG Genius este disponibil la lansare în cinci orașe mari din țară: București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, dar și localitățile limitrofe acestora. Livrarea este rapidă, orice comandă plasată de luni până vineri, până seara târziu, este livrată a doua zi. În plus, în București, pentru comenzi plasate până la miezul nopții, livrarea se face a doua zi, 7 zile din 7, inclusiv duminica.

La easybox sau la showroom, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, pentru orice produs Genius – chiar și pentru o ciocolată. Pentru livrarea acasă, membrii vor beneficia de transport gratuit pentru toate comenzile cu produse Genius care depășesc 100 lei.

Pe lângă livrarea rapidă și gratuită, membrii eMAG Genius pot comanda fără griji, întrucât beneficiază de extinderea perioadei de retur gratuit la 60 de zile, comparativ cu 14 zile perioada legală.
Clienții pot accesa serviciul premium eMAG Genius pentru echivalentul a 8,25 lei pe lună, plătibil anual. Înregistrarea este foarte simplă, accesând secțiunea Genius din aplicația eMAG sau intrând pe emag.ro/genius.

“Lucrăm de câțiva ani la acest serviciu, rezolvăm astfel cele mai importante cerințe ale clienților: livrare gratuită, livrare a doua zi pentru comenzi care pot fi plasate chiar și până la miezul nopții, livrare sâmbăta și duminica, retur gratuit 60 de zile, toate pentru o gamă de produse care acoperă orice nevoi. Pentru lansarea acestui serviciu, am investit în dezvoltarea gamei de produse, a serviciilor de livrare rapidă, inclusiv în extinderea rețelei easybox, care a ajuns la 500 de lockere, precum și în depozite uriașe pentru a gestiona o gamă mare de produse. Probabil acesta este cel mai important serviciu lansat până acum de eMAG, reușim astfel să salvăm clienților timp și bani”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

“În ultimii ani, gama de produse disponibilă pe eMAG a crescut foarte mult, iar clienții au început să comande tot mai des din diverse categorii. Un exemplu în acest sens îl reprezintă interesul peste așteptări arătat produselor de băcănie și băuturi, categorii lansate în urmă cu o zi. Ca întotdeauna, venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, iar de data aceasta, prin eMAG Genius, vrem să îi ajutăm să se bucure nelimitat de cumpărături cu livrare rapidă, fără grija costurilor de transport. Serviciul premium eMAG Genius este abia la început, ne propunem să dublăm gama de produse Genius până la finalul anului, să adăugăm noi beneficii, dar și să extindem în mai multe orașe, începând cu Timișoara, din luna iulie”, a declarat Andrei Șercanean, Business Development Director eMAG.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*