TCL aduce noul televizor smart ultra slim TCL 65EC780 în România

Noul televizor smart ultra slim TCL 65EC780 disponibil în România, FOTO TLC
Noul televizor smart ultra slim TCL 65EC780 disponibil în România, FOTO TLC

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum la nivel mondial, recunoscut pentru vasta activitate de cercetare și brevetare, a lansat în România televizorul ultra slim TCL 65EC780, parte din seria de televizoare ultra-performante cu design de lux EC78.

Seria EC78 combină designul atemporal din metal ultra slim, cu calitatea imaginii 4K HDR10+, o gamă extinsă de culori, tehnologia Dolby Vision și cel mai avansat sistem Smart TV de până acum – Android TV, cu Google Assistant încorporat – fiind destinată celor care nu vor să facă niciun compromis între performanță și eleganță.

4K HDR10+: Contrast puternic, culorii vii, detalii surprinzătoare
Cel mai recent standard pentru rezoluția 4K este caracteristica HDR (High Dynamic Range – interval dinamic ridicat), care extinde semnificativ gama de culori, îmbunătățește luminozitatea și permite gradații mai fine între cele mai întunecate și cele mai deschise nuanțe.
Împreună cu 4K, HDR10+ oferă imagini mult mai aproape de realitate: indiferent de cât de întunecate sau luminoase sunt imaginile de pe ecran, curba de mapare a tonurilor este armonizată și optimizată scenă cu scenă.

WCG: Experiență de cinematograf digital acasă
Datorită funcției WCG (White Colour Gamut – gamă largă de culori) ce reproduce nuanțe intense și ultra-realiste, cu 30% mai pure și mai bogate decât ecranele LED tradiționale, utilizatorii se pot bucura de experiența de cinematograf digital în propria sufragerie și de peste 1 miliard de culori rupte parcă din realitate.
Dolby Vision – Atmos: Fidelitate fără precedent
Tehnologia Dolby Vision transpune privitorii în povestea de pe ecran, datorită sunetului redat într-un mediu 3D, care, folosind doar difuzoarele televizorului, duce experiența de vizionare a filmelor la un nivel superior, de un realism mai uimitor decât niciodată.

ONKYO: Sunet captivant, specific sălii de cinema
Odată cu noul televizor TCL, filmele, muzica și jocurile video pătrund într-o nouă dimensiune, care amintește de sala de cinema, prin sistemul integrat de sunet ONKYO, cu 4 difuzoare frontale cu o capacitate de 60W pe modelul de 65 inch și de 56W pe modelul de 55 inch.

Android TV: Control vocal avansat
Sistemul Android TV oferă o experiență TV hands-free. Utilizatorii pot accesa, porni și controla conținutul video, ajusta volumul și multe altele de la distanță, doar prin voce. Totul este atât de simplu, încât ai impresia că poți vorbi cu televizorul tău ca și cum ai vorbi cu prietenii.

Google Home, Google Assistant* și Alexa**: Multitasking nelimitat
Noul televizor TCL vine cu Google Home și Google Assistant încorporate. Fără a pune pe pauză ceea ce urmăresc, utilizatorii pot găsi cel mai recent blockbuster, pot verifica scorul unui meci, pot aprinde lumina sau pot regla temperatura în casă. Google Assistant este gata să ajute, fiind capabil să răspundă la peste 1 milion de comenzi.
De asemenea, modelul 65EC780 este compatibil cu Alexa, asistentul virtual dezvoltat de Amazon, care poate porni muzica, poate verifica știrile și vremea, poate schimba canalele TV și ajusta volumul, printre multe altele.

Design ultra-slim, fără ramă
Noul televizor TCL vine cu un design ultra-slim compatibil cu orice stil de amenajare, punând accent pe experiența de vizionare și pe eleganța atemporală. A fost gândit fără cadru, pentru un ecran mai mare, și cu suport central din metal, durabil și în același timp grațios.

Televizorul are o diagonală de 164 cm, sistem de operare Android, aplicații de video streaming: YouTube, Netflix, HBOGo; caracteristici-cheie: comenzi vocale, asistent vocal inteligent, Screen Mirroring, procesor Quad Core, capacitate stocare de 16 GB, rezoluție: 3840 x 2160; tehnologie HDR 10, tehnologii audio: Dolby TruHD, Dolby AC-4, Dolby Atmos, Equalizer, Front Firing, Onkyo, Digital Pure Sound, Auto volume control, măsoară 95 mm în grosime fără stand.
Televizorul TCL 65EC780 este disponibil pe piața locală la prețuri recomandate de vânzare începând cu 5.999 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*