SMS la volan

asta e de bagat la cap…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Ar fi bine sa vada cat mai multi soferi astfel de spoturi cat mai diversificate.. Poate cva ajuta..

  2. o doamne…chiar socant. Cred ca ar trebui difuzate la televizor ca sa inteleaga soferii… sau cel putin tinerii.

  3. Deci pe langa faptu` ca aceasta reclama e rupta din viata reala..ptr ca 35% din accidentele de masina se intampla din cauza telefonului mobil….ma mai uit cand vreodata in romania o sa fie logistica pe interventie rapida asa cum e in acest videoclip!

  4. Cam Asa e.
    Mie nu imi e mila de fetele alea imbecile,imi e mila de copilasii cei 2 care fara vina au ramas fara parinti din cauza catorva care habar nu am de condus

1 Trackback / Pingback

  1. SMS la volan | Blogul lui LEO

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*