Concursul PhotoDesk – castigatorii

a venit momentul cel mare in concursul PhotoDesk. Daca primele 2 coduri au fost gasite de catre cititorii cei mai inteligenti si folosite imediat, la partea de foto e mai complicat.

Ionut Urdes si-a adjudecat primul cod cu aceasta poza, iar Daniel primeste cadou PhotoDesk pentru imaginea de aici.

Ii rog pe castigatori sa ma contacteze pe email pentru a intra in posesia codurilor. Atentie: ele pot fi folosite doar in iTunes US.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*