EggBot – Mașina de pictat ouă de Paște

Știai că există EggBot? Un aparat care îți transformă ouăle de Paște în opere de artă? În plus, efectele obținute prin rotirea acestor mici capodopere sunt amețitoare.

În Europa, o astfel de jucărie costă sub 250 euro și cred că dacă o comanzi acum ai șanse să te joci cu ea înainte de Paștele Ortodox.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*