Cum poate Apple să schimbe numele iPhone, iPad și Mac

Softpedia Editorial de Adrian BoiogluÎn editorialul meu din luna martie de pe Softpedia News am scris despre felul confuz pe care Apple îl folosește la numirea produselor sale. E greu să faci diferența dintre un iPad Pro mic și mare și e cu atât mai greu să vezi ce face un iPad pro mic să fie mai bun decât un iPad Air 2.

Când vine vorba de iPhone, Apple are în ofertă 5 modele diferite cu calități foarte apropiate. La Mac e și mai ciudat să alegi între un MacBook Air și un MacBook Pro care nu au retina display. Aceste produse induc clienții în eroare.

M-am gândit bine de tot cum ar putea Apple să rezolve această problemă și astăzi vin cu ideea mea. Bineînțeles că nu îi învăț eu. Sunt convins că și ei lucrează la așa ceva și sper să o vedem pusă în practică.

Citește: Apple Needs a New Naming Convention for Their Products

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*