MagicWand

Stii deja ca sunt fan al multi-tocuh trackpad-ului si ca nu am dat peste un mouse mai bun pina acum. Sunt convins ca atunci cind imi iau un iMac o sa am si un Magic Trackpad. Problema e ca jucaria nu sta bine pe masa, departe de tastatura. O firma a reusit sa gaseasca solutia ideala – MagicWand.

Apropo, cind eram eu mic, stiam sa cant melodia asta la chitara :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Chiar dacă nu sunt fan Apple sau tastaturi… plate, mi se pare o treabă super ingenioasă.

    Dar la fel ca Andy, cred că pe birou e mai bine separat.

  2. Cat costa o jucarie din asta? Am impresia ca iti face viata muuuult da mult mai usoara la calculator, ai o viteza mult mai mare in miscari.

  3. @Ionut Staicu: nu neaparat. Gandeste-te ca acel pad nu circula deloc. el ramane mereu in acelasi loc. daca tu iti schimbi pozitia pe birou si vrei sa ai tastatura mai aproape de tine, tre sa muti apoi si trackpad-ul. Treaba cea mai buna este ca MagicWand poate fi scos imediat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*