editare video direct pe iPhone

uite ca se poate. ReelDirector stie sa uneasca doua sau mai multe clipuri, sa puna watermark, credits, tranzitii intre cadre si chiar sa trimita filmele pe email sau sa le salveze in telefon.

merita 8 dolari?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Tocmai l-am instalat si am facut prima compilatie. Este o aplicatie foarte folositoare. Parerea mea e ca isi merita banii.

  2. mda, merita daca nu ai iMovie pe mac, ceea ce e imposibil. si daca nu ai 3Gs, nu o sa se miste asa de bine…si daca o sa vrei sa editezi un film, de ce oare ai faceo de pe iPhone? asta e o aplicatie care zice ca se poate, dar nu ii vad utilitatea, adica cine ar sta sa proceseze video de pe iPhone?
    eu raman la Final Cut-ul meu si la preaiubitul Motion :))

  3. Merita da-l in colo, l-am remarcat si eu. Pacat ca e “exclusivist”. Daca nu ai 3GS nu prea ai ce face cu el. Si uite asa imi aduc aminte iar ca trebuie upgrade… Tu, Adi, tot cu 2G-ul :) ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*