editare foto online

daca tot m-am apucat de reinstalat windowz pe ambele laptopuri din casa odata am ramas fara niciun tool cind vine orba de blog.

una dintre jucariile importante era photoshopu’. mai faceam un crop la o poza, mai lucram la dimensiuni, mai puneam un boio.ro pe ea… d-astea…

stiam ca photobucket are editor de foto online dar nu l-am folosit niciodata si cind am avut de editat poza asta am avut placuta surpriza sa vad ca merge si online. cind sa salvez poza facuta insa am primit erori peste erori si am renuntat.

a urmat apoi un google scurt care mi-a adus aminte de picnik.com. jucaria e la fel de simpla si face cam toate operatiile de baza de care are nevoie un blogger. evident nu are rafinamentul unui photoshop dar te poti baza pe el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*