java pt iPhone

sun a anuntat ca se apuca in sfarsit de treaba. baietzii fac o versiune de java pt iPhone.

asta inseamna jocuri mai bune, site-uri mai sofisticate si mai ales aplicatii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. am si eu o intrebare: daca cumpar iphone din state cu firmware 1.1.4 pe el(am inteles ca asta e cel mai nou) pot sa-l deblochez cu ziphone asa cum arata filmuletul tau, sau procedeul tau merge numai pt iphone cu versiune pana la 1.1.3? si cum pot sa-l deblochez in cazul asta?

  2. As dori sa pot vedea de pe un iphone o camera cu ip folosind safari cat si alte programe special concepute pt asta si nu reusesc,imi da cineva vreo idee cum sa fac sa mearga

  3. salut adrian, cum pot sa descarc un file.Jar pe iphone, este aplicatia token mobile care am primit-o d ela banca. Merci !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*