Ecrane de laptop pe post de lumina naturala

O idee foarte tare! Led-urile din ecrane de laptop reciclate pot fi folosite pentru a incropi o adevarata “fereastra”. Important e sa nu fie ecrane CFL, ci din cele mai noi, cu LED-uri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu e rea ideea, sunt curios cat de fragile sunt. Recent am vazut un proiect simpatic DIY in care se foloseau LCD-uri vechi pentru a bloca lumina (un fel de geamuri fumurii cu opacitate variabila).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*