DevFest – cea mai mare conferinta Google Tech din Romania – incepe pe 12 noiembrie

Trebuie să incep cu informatia cea mai importanta. Pe 29 iunie este ultima zi in care poti sa cumperi bilete la pret redus. Si cand zic “redus” ma refer la un pret de 40 euro + TVA in loc de 70 euro + TVA.

DevFest are loc la Cluj Napoca pe 12 si 13 noiembrie. Mai sunt doar doua saptamani pana atunci, iar organizatorii v-au pregatit o gramada de surprize placute. GDG-urile din Cluj-Napoca, Pitesti si Bucuresti s-au implicat in acest eveniment, asa ca sesiunile se anunta foarte interesante. Se va discuta despre Android Auto, Android TV, Android Wearables, Polymer, Google Cloud Platform, dar sunt si sesiuni de AngularJS, Java, Node.js.

Cele mai interactive momente

Office Hours – Google Developer Experts si reprezentantii GDG-urilor prezenti la DevFest vor fi disponibili pe parcursul evenimentului pentru discutii 1:1 si consultanta la Office Hours – un spatiu special amenajat in zona de demo pentru networking si interactivitate. Nu ratati sa le puneti cele mai incomode intrebari, provocari tehnologice, buguri sau probleme cu care v-ati intalnit.

Barcamp – este o sesiune in care developerii, startup-urile, cei care lucreaza la un produs au ocazia sa-si prezinte produsul/proiectul in fata unor experti internationali. Pe langa oportunitatile de promovare veti primi feedback pe loc, consiliere tehnica, etc. Inregistreaza-te aici.

Cine sunt speakerii


Numele celor care vor fi prezenti la DevFest sunt cunoscute in lumea developerilor de pe la noi. Unii dintre ei au fost sau vor fi prezenti in podcastul TechVolution.

– Filip Hracek – lucreaza la Google din 2008, astazi el este Developers Relations, obiectivul lui este sa sprijine developerii din Europa Centrala. Filip va avea un keynote si va vorbi despre noile tehnologii Google si suportul pentru developeri.

– Fernando Cejas – este inginer software si lucreaza la SoundCloud. Este pasionat de software, metodologii Agile si tehnologii in general, dar acorda o atentie deosebita dezvoltarii in Android. El a organizat GDG Barcelona si a lucrat la Tuenti.

– Catalin Morosan – unul din cei mai tari programatori Android, lucreaza la aplicatii complexe si ii place sa foloseasca tehnologia in scopuri umanitare. A lucrat aplicatii complexe pentru UNICEF si companii private. Catalin acorda importanta comunitatii si s-a implicat in relansarea GDG Bucuresti, unde este co-organizator.

– Bogdan Nourescu – este singurul trainer autorizat din Romania pentru Google Cloud Platform. Are experienta de lucru cu platforme precum App Engine, Compute Engine, Cloud Storage, JQuery, Polymer. Este trainer si are sute de ore de lucru cu tinerii specialisti IT pe care ii invata cum sa lucreze in Cloud pentru a atinge maxim potential in proiectele lor.

– Carmen Popoviciu – este “the leading lady” a comunitatii AngularJS din Olanda. Este speaker la cele mai importante evenimente tehnice din Olanda precum: ngEurope, GOTO Amsterdam, angular Connect, DevfestNL. Carmen este un lider Angular si isi dedica timpul si pasiunea comunitatii. Suntem bucurosi ca reusim sa o aducem acasa, la Cluj-Napoca, sa ne vorbeasca de Angular, tehnologie si comunitate.

Descopera-i pe toti pe devfest.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*