iPad: Apple face prima greseala

Apple a anuntat astazi ca update-urile majore de firmware pentru iPad vor fi platite – asa cum se intimpla si cu iPod Touch cind treci de la 2.0 sau 3.0.

Atunci cind va fi lansat, iPad va avea firmware-ul 3.2. Toate eventualele update-uri pina la 4.0 (inlusiv) vor fi gratuite. Dupa aceea trebuie sa scoti bani din buzunar.

In plus, Apple stie de pe acum ca anumite functii existente in viitoarele modele de iPad nu vor fi neaparat incluse in primul model. Asta e ceva gen Video de pe iPhone 3GS in comparatie cu iPhone 2G.

Firmware-ul 3.2 pentru iPad poate fi deja downloadat de AICI

5 Comments

  1. Eu zic ca nu face o greseala. Depinde acum de pretul update-ului. Sa facem un calcul, punem 2 dolari update-ul. 2 usd x 1 000 000 = 2 000 000 de dolari din update-uri. cu siguranta pretul va fi ceva mai mare si numarul celor care vor face update pentru banii astia mult mai mare. daca folosesc banii astia in scopuri ok, pentru imbunatatiri, eu zic ca merita.

  2. nu mai merita, evident. dar nu cred ca va fi asa mare pretul, mi se pare prea mult 10 dolari chiar si pentru Apple. vom vedea.

  3. Hotie pe fata! A fi ajuns vre-un romanas de-al nostru sa lucreze la departamentul update… pt Apple :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*