e-ok.ro o ia de la capat

deocamdata cu o pagina plina de briz-brizuri/texte/embleme web 2.0 si mai ales o provocare video de la florin (ai video mai jos).

florin e credibil. dar ar fi fost si mai credibil daca arata imagini cu oamenii din spate sau un fel de preview cu… acea mare comunitate. altfel pare ca vorbeste singur in studio in fata unei camere. si ca nu il asculta nimeni.

site-ul arata bine. pt un preview. textul “ziua 1 – punct si de la capat” scris cu un font atit e simplu fata de restul textelor de pe pagina pare … rupt din context.

sigla e mijto. dar nu da deloc bine pe video. folositi doar emblema aia cu ochii si castile stilizate, chiar putin mai mare. e suficienta ca si logo pt video.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Mulţumesc! Ai dreptate cu scrisul ăla şi cu sigla, de mâine le modific. Ai dreptate şi cu comunitatea, o să apară. Aveam nevoie la primul video de un manifest. E primul. Vor fi zeci, va fi în fiecare zi.

    10x again.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*